Brak produktów
Ostatnio przeglądane
Filtr do wody z membraną kapilarną...
Nowy produkt
Filtr do wody z membraną kapilarną EXCITO-B
Najnowszy kuchenny system filtracji wody oparty na ekonomicznych i łatwych
w wymianie wkładach z systemem szybkozłączy QM „ Push In, Push Out”.
Nowoczesny i ekonomiczny kuchenny filtr do wody. Siedem stopni filtracji wody! BRAK STRAT WODY – filtr przepływowy.
SYSTEM NIE USUWA Z WODY MINERAŁÓW
Najnowszy kuchenny system filtracji wody oparty na ekonomicznych i łatwych w wymianie wkładach z systemem szybkozłączy QM „ Push In, Push Out”. Zaprojektowany i wykonany zgodnie z najnowszymi trendami technologicznymi oraz z użyciem najlepszych materiałów stosowanych w dziedzinie filtracji wody.
Siedem stopni filtracji zapewnia bardzo wysoką jakość wody do celów spożywczych.
Standardowy zestaw wkładów w jakie został wyposażony usuwa z wody zanieczyszczenia takie jak: piasek, rdza, zawiesiny, chlor, substancje organiczne, żelazo, metale ciężkie (rtęć, ołów, kadm, arsen, itp.), bakterie i niektóre wirusy, redukuje twardość wody. Filtr jest kompletny i gotowy do prostego, samodzielnego montażu bez potrzeby używania dodatkowych narzędzi.
Elementy składowe:
filtr w obudowie z tworzywa sztucznego – kolor czarny
niezbędne akcesoria montażowe
chromowana wylewka z zaworem ceramicznym
fabrycznie zmontowany zestaw wkładów
Przeznaczenie:
Filtr do uzdatniania wody w kuchni, w punkcie jej poboru (POU);
przeznaczonej do celów spożywczych w domach jednorodzinnych, mieszkaniach, biurach
Możliwość adaptacji w celu filtrowania wody do lodówki.
Dane techniczne:
Temperatura pracy: 2-42'C
Max ciśnienie: 4 atm.
Przyłącze wody surowej: 1/2" (w komplecie z zaworem kulowym)
Wymiary:
Wysokość: 390 mm
Szerokość: 355 mm
Głębokość: 100 mm
Wkłady:
AIPRO20M-QM – filtracja mechaniczna. Usuwanie zanieczyszczeń nie rozpuszczonych
w wodzie (piasek, muł…) z dokładnością do 20 mikronów
AISTRO-2-QM – redukcja stężenia żelaza i wapnia – odżelazianie, zmiękczanie wody
AICRO-L-QM – redukcja stężenia chloru o zanieczyszczeń organicznych
– uzdatnianie i klarowanie wody
AICRO-L4-QM – redukcja stężenia metali ciężkich (m.in. ołów, rtęć, kadm, arsen)
– stwarzanie środowiska niekorzystnego dla bakterii
TLCHF-CL – kapilarma metoda uzdatniania wody. Usuwanie z wody części bakterii, patogenów, cyst.
Zalecana wymiana wkładów:
Po 6 miesiącach eksploatacji (w zależności od jakości wody)
Wkłady filtracyjne EXCITO B – CLR-CRT